آموزش برنامه نویسی اندروید

آموزش برنامه نویسی اندروید

آموزش برنامه نویسی اندروید

آموزش برنامه نویسی اندروید

آموزش برنامه نویسی اندروید

پیوندهای روزانه

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

بنام خدا

وقتی یک گوشی اندرویدی رو در دست می‌گیرید و شروع به کار می‌کنید، از روان بودن آن لذت خواهید برد! البته دفعات اول. هرچقدر بازی و برنامه‌ی بیشتری روی گوشی نصب کنید، کمتر از روان بودن آن لذت می‌برید. این مورد برای تمامی سیستم عامل‌ها وجود دارد و مختص به اندروید نیست. حتی اگر یک کاربر ویندوز دسکتاپ هم باشید بعد از مدتی از کاهش سرعت کامپیوترتان با سخت افزار قدرتمندش خسته می‌شوید.

راه حل این مشکل در سیستم عامل‌ها "برگرداندن به تنظیمات اولیه‌ی‌ کارخانه" یا همون "Factory Reset" هست. اما آیا فقط خالق سیستم عامل‌هایی مثل اندروید و سیمبیان و ... فکتوری ریست به ذهنشان خطور کرده؟ اولین فکتوری ریست مربوط به چی بود؟ چه کسی اولین بار اون رو ایجاد کرد؟

بیاید خیلی به عقب برگردیم؛ حدود 1400 سال پیش وقتی خدا، خالق ما انسان‌ها به ما آپشن فکتوری ریست رو معرفی کرد و گفت: 

"ای بندگان من که بر نفس خود ستم و تجاوز نموده‌اید، از رحمت خدا نومید مشوید که خداوند تمامی گناهان را می آمرزد. همانا او آمرزنده مهربان است" سوره زمر، آیه ۵۳

بله خدا اولین خالق فکتوری ریست بود، زمانی که ما انسانها سنگین می‌شویم و احساس گناه می‌کنیم؛ وقتی که دیگه مثل روزهای اولمون کارایی نداریم، وقتی هر روز از هدفمون دور میشیم، وقتی که سرعت پیشرفتمون کاهش پیدا می‌کنه، خدا میگه ناامید نشو! خودتو ریست کن. از نو شروع کن!

وقتی توبه کردی مثل اولت میشی، دوباره فضای دلت صفر میشه و میتونی با سرعت و کارایی بیشتر شروع کنی.

راستی چطوره یه بار هم خودمون رو بجای گوشیمون فکتوری ریست کنیم؟!

  • مدیرسایت

بنام خدا
اندی (خالق اندروید) در فکر ساخت یک سیستم عامل متن باز برای تلفن‌های همراه بود اما از آنجا که همیشه پای غول‌های ثروتمند در میان است، اندروید هم به سیستم عاملی بسته تبدیل شد. گویا اندی هدفی چون خلقت سیستم عاملی متن باز را از یاد برده است. اغلب اوقات به خاطر یک مشت دلار اهداف بزرگ هم ناگاه به نابودی کشانده می‌شوند. هرچند گوگل سیستم عامل اندروید را به صورت منبع باز نیز ارائه می‌دهد ولی به قول شاعر گفتنی این کجا و آن کجا!

در این میان بودند افرادی که هدف اندی را برایش به پیش برده و از AOSP سیستم عاملی متن باز ولی قدرتمند ساختند تا سرحد مرگ. تا جایی که گوگل و شرکت‌های بزرگ دیگر نیز به آنها پیشنهاد خرید داده ولی این افراد بر روی هدفشان ایستادگی کردند و اینگونه بود که امروز شاهد پیشرفت روز افزون آنها هستیم.

هدف خلقت

امام علی علیه السلام در نهج البلاغه می فرمایند:
قیمَةُ کُلِّ اِمرِءٍ ما یُحسِنُهُ / ارزش هرکس به اندازه آن چیزی است که او، آن را نیکو می‌شمارد.

وقتی تمام آمال و آرزوهای یک فرد پول باشد تمام وقتش را صرف به دست آوردن یه سهم بزرگتر می‌کند و وقتی فردی هدف خود را کمک به پیشرفت جامعه آزاد قرار می‌دهد هم آزادی را بدست می‌آورد و هم چیزهای دیگری مانند پول!

شاید این فرد توانایی و موقعیت‌هایی برای کسب سهام‌های بزرگی نیز داشته باشد ولی به علت مغایرت با هدف اصلی از پیش تعریف شده‌اش از تغییر در مسیرش خودداری کرده و بر پیگیری اهداف خود اصرار می‌ورزد. خلاصه اینکه اندی رابین در حال حاضر یکی از اعضای اصلی گوگل بوده و شاید بتوان گفت به اهدافش رسیده است و "کرت" هم در یک ساختمان قدیمی در حال برنامه‌ریزی برای سیانوژن است.

ما اهدافمون از زندگی کردن رو مشخص کردیم؟ به نظر شما یک سرمایه‌دار خوشبخت‌تره یا …؟

  • مدیرسایت